Red letenja

CROATIA UVODI NOVE LINIJE ZA GRAD Provjerite otkud će sve slijetati avioni na Čilipe

Croatia Airlines danas je objavila red letenja koji će biti u primjeni od 6. srpnja, uvode se i povećavaju letovi na brojnim domaćim i međunarodnim linijama, javlja Croatian Aviation.

Kompanija će u prvom tjednu srpnja povećati broj letova na brojnim međunarodnim linijama iz Zagreba te uvesti jednu domaću, prema zračnoj luci na Braču. donosi  Croatian Aviation.

Linije iz Zagreba

 

Linija Zagreb - Frankfurt prometovat će čak 32 puta tjedno:

- ponedjeljkom i nedjeljom četiri puta dnevno,

- utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom tri puta dnevno,

- subotom dva puta dnevno.

Linije iz Zagreba prema Kopenhagenu, Amsterdamu, Münchenu i Sarajevu od spomenutog će datuma prometovati svakodnevno, dok će letovi prema Zurichu, Dubrovniku i Splitu prometovati dva puta dnevno.

Linija Zagreb - Brussels prometovat će 8 puta tjedno:

- srijedom i petkom dva puta dnevno,

- ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i nedjeljom jednom dnevno.

Linije prema Parizu, Londonu, Dublinu i Beču prometovat će tri puta tjedno, dok će zrakoplovi prema Rimu polijetati četiri puta tjedno.

Zagreb će biti povezan sa Zadrom i Pulom sedam puta tjedno (nedjeljom dva puta dnevno, subotom bez letova).

Od spomenutog datuma uvodi se i direktna linija između Zagreba i Brača. Zrakoplov tipa DashQ400 povezivat će ove dvije zračne luke svakog utorka i subote.

Uvode se nove linije iz Splita

Od 6. srpnja kompanija će pokrenuti direktne letove iz Splita prema Kopenhagenu, Londonu, Beču i Parizu (jednom tjedno, subotom).

Linija Frankfurt - Split prometovat će pet puta tjedno, dok će linije prema Münchenu i Zurichu prometovati tri puta tjedno.

Uvodi se i domaća linija između Splita i Osijeka, jednom tjedno, petkom.

Međunarodni letovi i iz Dubrovnika

Kompanija će uvesti i međunarodne linije iz Dubrovnika. Uvode se direktni letovi prema Düsseldorfu i Zurichu, jednom tjedno, subotom, dok će linija Dubrovnik - Frankfurt biti u prometu četiri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom).

Uvodi se i domaća linija između Dubrovnika i Osijeka, jednom tjedno, svakog četvrtka.

Komentiraj članak

Komentari