CRNA KRONIKA

CRNI DAN NA PROMETNICAMA U tri nesreće poginulo četvero ljudi

Danas je u prometnim nesrećama na hrvatskim cestama poginulo najmanje četvero ljudi.

Dvije su osobe poginule, a tri su ozlijeđene u prometnoj nesreći danas oko 12.30 sati na cesti između Vratišinca i Peklenice u Međimurskoj županiji. Sudarila su se dva osobna automobila čakovečkih registarskih oznaka.

Navodno je došlo do izravnog sudara, no u PU međimurskoj to još ne mogu potvrditi. U tijeku je očevid. Na mjesto nesreće dojurili su i vatrogasci koji su pomogli u izvlačenju tijela unesrećenih. Još se utvrđuje identitet druge poginule osobe, pa PU međimurska nije slala obavijest novinarima kako bi prije toga obavijestila obitelji stradalih.

Policija poziva na oprez u prometu jer su ceste skliske zbog kiše. Sudarili su se BMW karavan i Opel Astra. Prema pisanju Međimurskih novina, poginuli su žena i muškarac u BMW-u. Poginuli su muškarac rođen 1997. godine i žena rođena 1996., oboje s područja Međimurske županije, doznajemo u PU međimurskoj.

Tri osobe prevezene su u Županijsku bolnicu Čakovec. Mještani Vratišinca kažu da se na toj cesti često vozi brzinom većom od dopuštene. U prometnoj nesreći oko u 13 sati na cesti Lozovac – Skradin poginula je jedna osoba. Prema prvim informacijama, u izlijetanju vozila s cesta poginuo je muškarac. Promet se odvija jednim kolničkim trakom – izvijestili su iz šibenske policije. Jedna je osoba preminula oko 13 sati i u Dugopolju, na cesti D1 prema Splitu, gdje je osobno vozilo sletjelo s kolnika i udarilo u zaštitnu ogradu. Cesta je prohodna.

Komentiraj članak

Komentari