Žučna rasprava

Član skupštine Reala prozvao Mourinha

Na generalnoj skupštini madridskog Reala jedan od zastupnika Rafael Vareos započeo je žučnu raspravu oko ovlasti koje trener Jose Mourinho ima u ovoj nogometnoj instituciji, piše Totalsport.

Pomalo neočekivano na generalnoj skupštini Reala došlo je do velike polemike koju je svojim istupom izazvao Rafael Vareos.

- Mourinho nije madridista nego mourinhista - izjavio je Vareos osvrčući se na problematično ponašanje i izjave trenera Reala.

- Ako vam je tigar maskota morate ga držati na uzici kako ne bi pojeo susjedovu kćer - karikirao je Vareos, a njegov stav je podržalo još nekolio članova skupštine koji smatraju da kontroverzni Portugalac narušava ugled "kraljevskog kluba". Također, Vareos je istaknuo da je velika pogreška što Mourinho ima potpune ovlasti, a posebno se osvrnuo na njegov ispad kada je prstom u oko pogodio pomoćnog trenera Barcelone tijekom utakmice španjolskog Superkupa.

Na to se nadovezao još jedan član skupštine, Juan Miguel Nogues koji tvrdi da se Mourinho ne uklapa u imidž kluba. Ipak, njihove izjave za govornicom nisu dočekane blagonaklono kod većine skupštinara koji su ih ispratili zvižducima.

Snažnu podršku Mourinhu dao je predsjednik kluba Florentino Perez.

- On je najbolji trener na svijetu, premda potez s prstom u oko ne mogu opravdati, a ne znam gdje piše da se ne smijemo žaliti ako je suđenje bilo na našu štetu. Skupštinari koji su protiv njega zavedeni su od strane medija i ne bi si to smjeli dopustiti - zaključio je Perez.

Komentiraj članak

Komentari