POSTAO VIRALAN

ČIMPANZA SKROLA PO INSTAGRAMU KAO PROFESIONALAC Ide joj bolje nego većini ljudi!

Zaštitnik životinja Mike Holston, poznatiji na Instagramu kao therealtarzann, nedavno je objavio video jednog svog štićenika, čimpanze imena Sugriva koja poput čovjeka pregledava objave na Instagramu. Okej, moramo priznati da Sugriva drži mobitel malo preblizu lica, kao nekakav amater, no zastrašujuće je koliko dobro kuži Instagram, piše Telegram.

Njegove rukice i pristi bez problema skrolaju kroz feed Holstonovog profila, pa si otvara neki video zmije, pa gleda neke ljude, a na kraju otvara svideo samog sebe kako skače u naručje Holstonu.

Holston radi u Zoological Wildlife Foundationu u Miamiju, a na svojem Instagram profilu često objavljuje razne snimke sebe kako se druži i zabavlja s čimpanzama. Toliko ih voli da ih često naziva svojom djecom.

Premda je ova čimpanza jako slatka, jesmo li paranoični ako primijetimo da je ovo vrlo jasan indikator toga da je scenarij filma Planet majmuna nešto što nas očekuje u budućnosti? Hoće li nakon Instagrama ova čimpanza osvojiti još neko područje interneta? Je li Sugriva naš budući vladar?

Komentiraj članak

Komentari