NOVO

CENTAR DENTALNE MEDICINE U ŽUPI Popusti do 50 posto, pregled i stručno mišljenje besplatni za nove pacijente!

Dental Centar Župa novootvoreni je centar dentalne medicine u Čibači svega desetak metara od kružnog toka u poslovnoj zoni, točnije na adresi Sima Savinovića 7/a.

Uz ugodan ambijent, modernu tehnologiju, najkvalitetnije materijale, kao najveću snagu Dental Centar ŽUPA ističe stručno i vedro osoblje. Pružiti kompletnu i vrhunsku stomatološku uslugu zadatak je ovog centra bez obzira koliko je situacija pacijenta komplicirana.

Za željeni osmijeh pobrinut će se tim doktora i asistenata koji su vrhunski stručnjaci za pojedine grane stomatologije. Poštujući pravila struke, savjetovat će svakog pacijenta kako bi rezultat bio maksimalan.

U ovom centru mogu se dobiti sve usluge moderne stomatologije; od dentalne implantologije, fiksne protetike, estetske stomatologije, endodoncije, pedodoncije do restaurativne stomatologije.

Cijene usluga će se prilagođavati pacijentima uz često prisutne popuste koji će se objavljivati na Facebook stranici . Na taj način dentalni implantanti, cirkonske krunice, porculanske ljuskice, izbjeljivanje zubi, hijaluronski fileri neće ostati samo nedostižan luksuz.

Povodom otvorenja iskoristite promotivne popuste od 20 do 50 posto, a pregled i stručno mišljenje besplatni su za sve nove pacijente!

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja slobodno uputite poziv na:

Telefon 020 203 874,

Mobitel 091 622 3877

ili u inbox Facebook stranice.

Komentiraj članak

Komentari