Prosječna žena

ČEMU ONDA BRAK? Udala se, a ovih pet stvari krije od muža!

Ona će vrištati, da se bori, da voli i da moli ali nikad neće ovih pet stvari da podijeli sa svojim suprugom …

Kada se vjenčavaju vi kao supruga i žena dajete obećanje da ćete mužu govoriti sve i sa njim dijeliti i lijepe i loše trenutke svog života. Međutim, to se u praksi ne događa. Žene u braku od svojih muževa kriju ovih pet stvari a to ih često može koštati braka:

Zdravstveni problemi

Kada žena uoči mladež nepravilnog oblika ili kvržicu na grudima, ona će najvjerojatnije to sakriti od svog muža. Prva osoba kojoj može reći je majka ili sestra.

“Da ne bi prestrašile supruga, žene najčešće šute u vezi svojih zdravstvenih tegoba,” navode stručnjaci.

Najčešće šute jer negiraju cijelu situaciju, ali to ne znači da će problem nestati. Ukoliko sa suprugom podijelite ovaj problem, vjerojatno ćete naići na punu podršku i bit će vam daleko bolje nego da mu tajite svoje sumnje i zabrinutosti. Uostalom, jedna od dobrobiti braka je i to što se možete osloniti na svog muža u svakom pogledu.

Problemi u vezi

Život udate žene je neprestana borba, prepucavanje, neslaganje u vezi roditeljskih obveza itd. Žene najčešće o svađama i problemima s mužem šute i trpe i ništa ne rješavaju po tom pitanju.

Često na terapije i savjetovanja odlaze same i to samo zbog jednog pitanja koje sebi postavljaju: Vrijedi li se boriti za njega i brak?

Tek kada su 100% sigurne da je njihov muž vrijedan borbe one će otvoreno razgovarati s njim o problemima u vezi i počet će ih riješavaju.

To nije fer prema muškarcu, jer mu niste dali mogućnost da se i on bori za taj isti brak u kojem se našao. Dajte mu pravo glasa pa tek onda odlučite li je vrijedan borbe.

Seksualne fantazije

Žene o seksu vrlo rijetko pričaju, a kada razgovaraju o škakljivim temama onda se obraćaju prijateljici. Često se žale kako ih muž ne zadovoljava, ali njihova drugarica, osim sažaljenja, ništa im ne može pomoći.

Kada bi podijelile fantazije sa svojim suprugom ili mu pak rekle šta ih uzbuđuje i na koji način i seksualni život bi im se popravio.

Osobni uspjeh

Žene su u stanju na poslu rintaju, slamaju se i uspiju ostvariti najjači cilj, ali kada dođu kući one to ne saopštavaju suprugu jer se boje! One se boje da će se njihov muškarčina uvrijediti, da će se osjećati manje muško i puštaju da to tako prođe. Ali budimo realni, ako muškarac nije zadovoljan što pored sebe ima uspješnu i jaku ženu onda nije muškarac za vas!

Račun u banci

Skrivanje od muža koliko novca imate u banci je kod nekih žena zlatno pravilo naučeno još od majki. To je jedini način da imate nešto zalihe sa strane u slučaju da vam brak ne uspije. Neke žene imaju rasipne muževe, a neke i same po nekad potroše više nego što bi smjele, pa kriju tu informaciju i od sebe same.

Kriti pravo stanje računa od muža nije idealno rješenje jer, kao prvo, u braku ne treba ništa kriti, a kao drugo ako hoćete da se osigurate u slučaju da brak ne uspije, moramo vam reći da vaš brak sigurno neće uspjeti čim vi razmišljate o tome .

Komentiraj članak

Komentari