BLAGDANSKI MARATON

CC REVELIN Bogat glazbeni program za najzabavnije praznike

Priprema za Božić i praznike već je krenula. Odabir mjesta na kojem ćete se proveseliti i dobro zabaviti ne bi trebao biti problem jer Culture Club Revelin nudi program koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Blagdanski maraton zabava započnite ovaj petak MashUp Masters Memories programom u Revelinu.

Mix domaće i strane glazbe po izboru DJ Speed-a rasplesat će vas i zagrijati za svaki nadolazeći dan koji odbrojavamo do Božića. Wake Up-Shake Up program nagovijestit će zabavu koja se održava u subotu 23. ovog mjeseca.

Christmas Trash, jedna od tradicionalnih zabava koje svi obožavaju očekuje vas na Badnjak u Revelinu. Ulaz u regularni dio je besplatan do dva sata, a za rezervaciju VIP stolova možete kontaktirati broj za rezervacije Revelina. 

Koncertom Jelene Rozge obilježit će se Božić u Revelinu, 25. prosinca. Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica obradovat će sve koji se odluče proveseliti na Božić u Dubrovniku. Tu naravno blagdanski program ne prestaje.

Mali predah očekuje vas do petka, 29. 12. kada se zajedno zabavljamo uz Ho-Ho-Holidays Party na kojem očekujte najbolje hitove koji su obilježili 2017. 

Pretposljednji dan ove godine rezerviran je za koncert Željka Joksimovića. Najveća zvijezda u regiji zapjevat će svoje brojne hitove, a vi još stignete nabaviti ulaznice, ako budete brzi.

Kraj godine i proslava ulaska u novu 2018. u Revelinu donosi Exclusive Show uz brojne performere, 4 DJ-a, glazbene virtuoze na bubnjevima i saksofonu, flare show i brojna iznenađenja koja će svima uljepšati najluđu noć u godini. 

Na vrijeme rezervirajte svoje mjesto i pripremite ekipu na nikad zabavnije praznike u Revelinu. 

Komentiraj članak

Komentari