I ON VJERODOSTOJAN

BUNJAC SAD PRIČA O VJERI U BOGA Prije pet godina davao je astro savjete

Uskoro bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac ovih je dana bio u središtu pažnje javnosti nakon što je došlo do raskola u Živom zidu.

S jedne su strane ostali on i Ivan Pernar, a s druge strane predsjednik Živog zida Ivan Sinčić i njegova supruga i dopredsjednica stranke Vladimira Palfi. 

Danima su padale teške riječi u oba smjera, a počeo je izlaziti i prljav veš, što iz stranačkog, što iz privatnog života ljudi koji su još donedavno u anketama javnog mnijenja figurirali kao treća snaga u Hrvatskoj. 

Pisalo se tako o nepostojećoj tituli diplomirane inženjerke građevine kojom se na izbornim listama svojedobno predstavljala Palfi, ali i o čak sedam kredita koje imaju Bunjac i supruga za koje mjesečno moraju izdvojiti oko 9 tisuća kuna.
Bunjac se, nakon izlaska iz Živog zida, u jednom od mnogih javnih obraćanja, jučer požalio kako je "jedna od najgorih zadaća koje ima kao političar pratiti što pišu mediji". 

Progovorio je i o svojoj vjeri u Boga. Ustvrdio je kako ga je upravo ta vjera držala u saboru. 

"Ono što me psihički držalo na površini je moja nepokolebljiva vjera u Boga. Ako me pitate jesam li klerikalac odmah mogu reći nisam. Svjestan sam da upravo među svećenstvom ima ogroman broj nečasnih ljudi, od materijalista do pedofila i masona. Moja vjera počiva u svakodnevnom čitanju svetih spisa (makar 10 minuta) i molitvi. Čim više tražim društvo dobrih i produhovljenih ljudi. Svaki čovjek koji traga za Bogom mi je drag, bez obzira kojoj formalnoj religiji pripada. Najvažnije od svega mi je živjeti vjeru. Naime, riječi koje izgovaramo su potpuno nebitne ako ih ne slijede odgovarajuća djela. U Saboru sam isključivo želio biti oruđe u Božjim rukama koje radi za dobrobit svih živih bića na planeti Zemlji", napisao je na Facebooku Bunjac. 

No iako danas Bunjac govori da mu je najvažnije živjeti vjeru te kako su riječi u vjeri nebitne ako ih ne slijede djela, malo je poznata činjenica da je Bunjac prije nešto više od pet godina bio vlasnik astro linije. 

Sada već bivši živozidaš od 2009. do 2013. imao je firmu Sirius line za astrološko savjetovanje u Čakovcu. 

Tvrtka je ugašena 2013. godine, a Bunjac se koju godinu kasnije bacio u politiku.

Komentiraj članak

Komentari