Albanija

BUJNA ENKI ZAPALILA GLEDATELJE! Tko ne bi gledao vijesti kad je voditeljica ovako obučena!

Albanska TV postaja 'Zjarr' (Vatra) dobro zna kako se privlači pažnja i što gledatelji najviše vole, piše Blic.

Naime, na toj televiziji voditeljice čitaju vijesti vrlo oskudno obučene, odnosno pokrivene tek raskopčanim sakoom koji više otkriva nego pokriva.

Zanimljivo je da se ne rado o nekakvoj zabavnoj emisiji, već o vijestima, pa je tako bujna voditeljica Enki Bracaj prezentirala vrlo ozbiljnu vijest o odnosu Srbije i Albanije i prilog u kojem se pojavljuje srpski premijer Aleksandar Vučić koji je ovom prilikom pao posve u drugi plan.

Inače, putena Enki ima 21 godinu, živi u Tirani i srudira komunikacije i odnose s javnošću. Kaže da je jako teško dospjeti na male ekrane, no ona je ipak skupila hrabrost, raskopčala sako i hrabro zakoračila u svijet televizije. Roditelji ju, kaže, u potpunosti podržavaju.

'Mnoge djevojke žele raditi ovo što ja radim, ali nisu dovoljno hrabre', kaže Enki i dodaje da su mnogi strani mediji pohvalili ovaj način prezentiranja vijesti jer simbolizira transparentnost i dokazuje da su njihove vijesti istinite.

Enki također dodaje i kako su 'raskopčane bluze' i jedan vid protesta protiv drugih albanskih, vrlo konzervativnih medija.

Pogledajte isječak iz vijesti TV 'Zjarra' koji je postao veliki hit u regiji.

Komentiraj članak

Komentari