IDOL MLADIH

Buba Corelli osuđen na godinu dana zatvora zbog trgovine narkoticima

Jedan od najpopularnijih glazbenika na Balkanu Buba Corelli osuđen je na godinu dana zatvora zbog trgovine narkoticima, javlja Klix.ba.

Nakon razmatranja sporazuma o priznanju krivnje, Kantonalni sud u Sarajevu proglasio je krivim Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Corelli, i Almira Bozaliju zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Hodžić i Bozalija osuđeni su na po jednu godinu zatvora.

Obojicu terete da su od prosinca 2014. do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali hašiš, amfetamin i kanabis na području Kantona Sarajevo. Optuženi su drogu čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakiravali u manje paketiće za uličnu prodaju.

Amar Hodžić, zvani Buba Corelli, bio je u pritvoru od lipnja 2015. do veljače 2016. godine. Obojici će se u izrečenu kaznu zatvora uračunati vrijeme provedeno u pritvoru pa bi se Buba Corelli mogao i izvući te platiti kaznu bez odlaska iza rešetaka. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

cijepamo pipi i gudi u budvi , pumpamo bidju i grudi u budvi 🏪🎧🛥🎤🚨🏝🏖⛱😂

Objavu dijeli Cora (@bubacorelli)Kol 15, 2019 u 11:43 PDT

Komentiraj članak

Komentari