POVODOM 100 GODIŠNJICE EXCELSIORA

Bryan Ferry 30. rujna zapjevat će na Stradunu?

Šuška se po Gradu kako bi legendarni britanski glazbenik Bryan Ferry 30. rujna trebao nastupiti na Stradunu i to kao poklon grupacije Adriatic Luxury Hotels Dubrovniku povodom 100. godišnjice Hotela Excelsior.

Iako još iz iz grupacije Adriatic Luxury Hotels još uvijek nema službene potvrde o koncertu nagađa se kako se drži u tajnosti upravo zbog iznenađenja građanima Dubrovnika povodom stote obljetnice postojanja Hotela Excelsior.

Svi se toplo nadamo da će ova britanska legenda uistinu posjetiti Dubrovnik i zapjevati na Stradunu. Inače, riječ je o britanskom glazbeniku, pjevaču i tekstopiscu rođenom 1945. godine. Karijera mu traje već 42 godine, točnije od 1971. godine kada osniva glam-rock grupu Roxy Music. Njihov zvuk obilježio je sedamdesete, ali i osamdesete godine prošlog stoljeća, kad postaju i jedan od značajnijih predstavnika britanskog novog vala.
Poznato je i da je Ferry veliki ljubavnik. Uz njgeovo ime spominju se poznate manekenke poput Amande Lear, Jerry Hall, Lucy Helmore...


Komentiraj članak

Komentari