VIĐAO SE S DRUGOM

BRUTALNO KAZNILA NEVJERU Suprugu odrezala muškost i bacila u WC, ostao mu je jedan centimetar

Jedna je Tajvanka zavela svog supruga te mu potom odrezala penis i testise te ih zalila kiselinom i bacila u zahodsku školjku, nakon što je otkrila da ju je prevario kad su se vjenčali. Napad se dogodio 24. srpnja u njihovoj kući u Hukou na sjeverozapadu Tajvana, javlja Daily Mail. Lokalna policija navodi kako je 58-godišnja Lee škarama odrezala suprugove genitalije, ostavivši mu samo jedan centimetar spolnog organa.

Navodno je izjavila: “Ako ga ja ne mogu imati, onda nijedna druga neće”, prije nego što se pokušala ubiti popivši 40 tableta za spavanje. Navodi se kako se par razveo prije manje od mjesec dana, no gospodin Chen je nastavio živjeti kod supruge, jer već dvije godine ne može naći posao.

Vlasti su izjavile kako su dobile prijavu od Chena, koji je bio zaključan u zahodu zbog straha da ga supruga još više ne ozlijedi. Lee je smislila pakleni plan jer se Chen oslanjao na njenu zaradu, a kap je prelila čašu kad je doznala da se viđao s drugom ženom nakon što su se vjenčali.

“Dok je žrtva imala spuštene hlače, osumnjičena je koristila škare kako bi odrezala žrtvine genitalije”, rekao je zamjenik glavnog načelnika Okruga Xinhu, Kao Kai-long.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari