Brod i avion hrle prema mjestu gdje su ispaljene signalne rakete: 'U potrazi nam pomaže nekoliko država'

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman komentirali su danas slučaj nestalog hrvatskog pomorca Dina Miškića koji je dobio novi zaokret.

Naime, s potražnog broda u noći na ponedjeljak primijećen je dim koji je protumačen kao signalna raketa.

“Nastavlja se potraga, koliko je meni poznato u to nije uključena samo Francuska nego i neke druge države koje nam pomažu, između ostalih i SAD”, kazala je u utorak predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman komentirali su danas slučaj nestalog hrvatskog pomorca Dina Miškića koji je dobio novi zaokret. Naime, s potražnog broda u noći na ponedjeljak primijećen je dim koji je protumačen kao signalna raketa, pišu Vijesti.hr.

“Noćas je ispaljena raketa i odmah nakon toga se na lokaciju uputio brod kompanije Bourbon. Oni su na putu, na terenu gdje je ispaljena raketa. I brod i zrakoplov idu tamo”, kazao je ministar i nastavio:
“Mi smo u stalnom kontaktu sa svim službama. Hrvatska služba vanjskih poslova i ured premijera su 24 sata dnevno u kontaktu sa svim francuskim službama od 26. rujna.”

Komentiraj članak

Komentari