Ogromna stopala

Britanac ima 19 godina, a već nosi obuću broj 57 (VIDEO)

Britanac Carl Griffith ima 19 godina i mora naručivati specijalno napravljene cipele veličine 57, jer se takve ne proizvode u Wealsu, gdje živi. Prosječna veličina stopala dečka u Velikoj Britaniji je 48, prenosi Daily Mail.

Kada je Carl napunio 12 godina njegova stopala su već bila veličine 48, a sa napunjenih 14 godina tražio je obuću u specijalnim trgovinama jer su mu stopala bila veličine 52. Carl u šali dodaje da se često događa da mu ljudi stanu na stopala, jer ih je teško izbjeći u gužvi.

"Dok sam bio u osnovnoj školi moja stopala su uvijek bila veća za nekoliko brojeva od stopala mojih vršnjaka. Vremenom su još više narasla. Ja sada igram rugby tako da su moje patike specijalno napravljene za mene u Americi, jer ih ovdje ne mogu pronaći", rekao je Griffith.

Specijalno napravljena obuća je skupa i košta najmanje 70 eura, ali i dodatnih 70 zbog velike kutije u kojoj se šalje. On kaže da mu najviše smeta kada ga ne puste u klubove u kojim postoji dress code, a on ne može objasniti momcima na ulazu da ne postoje cipele njegove velične i da on mora nositi patike.


Komentiraj članak

Komentari