NOGOMETAŠ I MANEKENKA

BRAZILSKI MEDIJI: Neymar zaljubljen u manekenku podrijetlom iz Hrvatske

Brazilski mediji, među kojima je i "O Dia", pišu da se Neymar zaljubio u Nataliju Barulich, koja je podrijetlom Hrvatica.

Prema izvještajima medija, ta je 27-godišnja ljepotica viđena na utakmicama Paris Saint-Germaina, a pitanje je trenutka kad će svoju vezu potvrditi zajedničkim pojavljivanjem u javnosti, prenosi Index.

Inače, Natalia je već poznata po vezi s drugim slavim muškarcem. Riječ je o kolumbijskom pop i reggaeton pjevaču Malumi, pravim imenom Juan Luis London Arias, s kojim je lani došla u Hrvatsku.

Natalia je bivša balerina, manekenka koja se pojavila na naslovnicama Maxima, Esquirea i L’Officiela te DJ-ica koja je rođena u Kaliforniji, ali je po ocu Hrvatica.

"Djelomično sam Hrvatica. Koje li je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put", napisala je lani ispod fotografije iz Dubrovnika.

Maluma i Natalia najprije su stigli u Dubrovnik. Odsjeli su u Excelsioru, večerali u Nautici, a partijali u Revelinu.

Prije dolaska u Hrvatsku bili su na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, no taj put neće pamtiti po dobru.

Maluma je odsjeo u hotelu Four Seasons nedaleko od Kremlja i Crvenoga trga u Moskvi, a dok ga nije bilo u sobi, 14. lipnja nepoznati lopov ukrao mu je nakit vrijedan oko 600.000 funti, odnosno pet milijuna kuna protuvrijednosti.

Kako je kolumbijski pjevač prijavio policiji, ukradeni su mu Cartierove zlatne narukvice, šest pari naušnica, satovi, prstenje, luksuzne sunčane naočale i ruksaci s potpisom Louisa Vuittona.

Komentiraj članak

Komentari