Judo klub Ura Nage

BRAVO NAŠI! Leon zlatni, Ura Nage treći u Hrvatskoj (FOTO)

Judo klub Ura Nage uspješno je nastupio na Prvenstvu Hrvatske u judu za ml. kadete, osvojivši četiri odličja i pehar za treće mjesto u ekipnoj konkurenciji mlađih kadeta u konkurenciji 40-ak hrvatskih klubova.

Najsjajnije odličje i zlatnu medalju osvojio je Leon Đapić u kategoriji do 60 kg s pet uzastopnih pobjeda, dok je srebrno odličje izborio Mauricio Bratičević do 46 kg. Brončane medalje osvojili su Fran Kužnin do 42 kg i Ivan Lale do 46 kg. Na korak do medalje ostali su Leon Konjevod do 55 kg i Stijepo Kristović +81 kg, izborivši u konačnom poretku 5. mjesta, dok je Marko Marinović s tri pobjede i dva poraza u konačnici zauzeo 7. mjesto poretka kategorije do 73 kg.

- Na Prvenstvu Hrvatske nastupili smo sa sedam judaša i iznimno smo zadovoljni činjenicom da su svi bili u borbama za medalje, što pokazuje sjajnu kvalitetu ove generacije ml. kadeta i najavu dobrih rezultata u kadetskom uzrastu, gdje će pratiti reprezentativni program. Pred nama je i nastup u Ligi kadeta krajem studenog, gdje vjerujemo da će naša ekipa biti u konkurenciji za jedno od prva tri mjesta, čime bi još jednom potvrdili perspektivu koju mi svakodnevno vidimo na treninzima - kazao je Maro Đapić, trener JK Ura Nage.

Komentiraj članak

Komentari