Foto

'BOŽIĆ U NAS DOMA' U kazalištu prikazana nova premijera dramskog studia Porporela

Pustio nas je naš dragi Edi Jertec da dođemo na generalnu probu predstave 'Božić u nas doma'. Polaznici dramskog studia Porporela u suradnji s kazalištem Marina Držića pripremali su se za ovu izvedbu od rujna ove godine. Polaznika je 23. pa Edi kaže da nekad zaista nije lako raditi s njima, ali da se nakraju ipak sve isplati.

-Nova premijera u skladu s ovim blagdanima koji nam dolaze. Djeca šalju poruku publici, ono što ih brine u životu, ono što ih veseli te da moramo biti okrenuti obitelji i onome  što donosimo iz doma-kazao je Edi Jertec, voditelj dramskog studia.

Za one koji nisu bili na premijeri nećemo vele kvariti predstavu, no ipak otkrit ćemo da se u izvedbi spominju i apartmani.

-Ukazujemo na to čime se bavimo u Dubrovniku, da je turizam ipak primarna grana koja ne samo da hrani naš grad već i cijelu Hrvatsku . U slučaju Dubrovnika to su apartmani te većina ljudi u Gradu ima apartmane jer nažalost to je jedini izvor prihoda-kazao je Edi.

Rad s djecom kako Edi kaže očisti, djeca su iskrena tako da uživa u radu s njima.   Ovo nije prva, ali ni posljednja predstava dramskog studia Porporela. Začinjena je humorom, kao i svaka izvedba koju Edi priprema sa svojom djecom, a sutra nastupaju i u Župi. 

-Počastit ćemo naše Župljane predstavom, a velike su već u tijeku za sljedeću predstavu-za kraj kazao je Edi.

Što reći osim da se veselimo svakoj novoj predstavi.  

Komentiraj članak

Komentari