TZ Dubrovnik

BOGAT ZABAVNI PROGRAM U GRADU I NA ELAFITIMA: Gdje Dubrovčani mogu izaći ovaj vikend

TZ grada Dubrovnika i za ovaj tjedan priredila je niz zabavnih programa u turističkim mjestima na Elafitima i u Zatonu, pa će tako već u četvrtak 13. kolovoza na otoku Šipan, u Luci Šipanskoj, s početkom u 21 sat, u okviru programa dvanaeste Ljetne škole filma, koncert održati dvije dubrovačke klape- Klapa Kaše i Klapa Skontradura.

Blagdan Velike gospe, jedan od najvećih katoličkih blagdana, tradicionalno se slavi i pučkim festama. Uoči Velike gospe na Lopudu 14. kolovoza u petak, koncert će održati jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa – Rišpet.  Stoljetna tradicija slavljenja Gospe velike na Lopudu uključuje hodočašće i ranojutarnju misu u 4 sata u crkvi Gospe od Šunja. U nedjelju 16. Kolovoza na  Lopudu će svoj koncert održati i Klapa Kaše.

Večeras je u crkvi sv.Nikole na Lopudu s početkom u 21 sat  zanimlljivi koncert Kvarteta saksofona Papandopulo.

Kalamota će predstojećeg vikenda također biti mjesto dobre zabave! U Donjem Čelu na rivi , na Veliku  Gospu 15.kolovoza, organizira se zabava uz glazbeni sastav Ago &Paško Band, dok će 16. kolovoza na istom mjestu koncert upriličiti Limena glazba iz Zatona.

Festa Velike gospe također se nizom svečanosti slavi i u Zatonu. Poseban doživljaj bit će ploveći koncert Zatonskom valom brodom na kojemu će svoj program izvesti Limena glazba Zaton na sam dan Velike gospe, a sljedećeg dana 16. kolovoza u Zatonu Malom nastup je Klape Malfi.

U Gradu će se u subotu 15. Kolovoza na plaži Banje održati Noć Ploča, na kojoj će nastupiti Jasmin Stavros, jedan od ponajboljiih hrvatskih zabavljača. Program na jednoj od najatraktivnijih dubrovačkih  plaža počinje u 21 sat.

Komentiraj članak

Komentari