Sniženja

BLACK FRIDAY U DUBROVNIKU Brojne trgovine osigurale popuste za kupce

Black Friday oznaka je za posljednju subotu u studenom kad brojne trgovinu osiguravaju popuste na svoje artikle, a u posljednje vrijeme je populariziran i u Dubrovniku.

Dubrovčani i Dubrovkinje su pohrlili pronaći svoj komad na popustu. Iako u Americi popusti dosežu do vrtoglavih 90 posto zbog kojih se dižu krediti, u Dubrovniku je riječ o znatno manjim popustima. Tako će kupci danas moći vidjeti izloge s plakatima na kojima su naznačeni popusti, uglavnom od 20 ili 30 posto. 

Svi oni koji žele kupiti novi laptop, televiziju, frižider ili bilo što od bijele tehnike, mogu posjetiti Robnu kuću Srđ. U Techno Marketu je osiguran popust za sve ljubitelje tehnike i traje cijeli dan. Igračke i potrepštine za najmlađe mogu se pronaći u Bubamari. Tako od 8.00 do 11.00 sati nude popust od 30 posto, od 11.00 do 14.00 sati popust je 20 popust, dok je najniži popust, onaj od 10 posto, predviđen u vremenu od 14.00 do 21.00 sati. Bubamara je i tijekom poslijepodneva predvidjela popuste od 20 posto, i to od 17.00 do 19.00 sati. 

U robnoj kući Minčeta također su osigurana sniženja povodom Crnog petka. U Naf Nafu osigurani su popusti od 30 posto na određeni asortiman u kojem je, prema riječima trgovaca, još od jutra zabilježen povećan promet. U Imperialu se mogu iskoristiti popusti od 30 i 50 posto na sve, osim cipela i torbi. U Top Sportu je sve na sniženju od 40 posto. Mass nudi popust od najmanje 20 posto na sve, bez iznimke. Borza Grupa je osigurala sniženje na torbe i cipele do 30 posto.

Zrinka Marinović

Komentiraj članak

Komentari