VELIKI POPUSTI

Black Friday je sve bliže, a u Revelinu cijene ulaznica nikad niže!

Crni Petak ili Black Friday donosi velike popuste i akcije u cijelom svijetu, a obilježava se ovaj petak 24. studenog.

U Revelinu su spremni posebni paketi ulaznica 2+1 gratis koji su od DANAS, pa sve do petka ili isteka zaliha u prodaji. Požurite i iskoristite priliku koja se ne propušta!

Culture Club Revelin i dalje nagrađuje svoje drage goste. S obzirom na to da je prvi kontingent ulaznice po cijeni od 100 kuna za koncert Željka Joksimovića u rekordnom roku rasprodan, iz Revelina su odlučili i dalje u ovom predblagdanskom razdoblju nagraditi svoje posjetitelje. 

Specijalna ponuda u tjednu Crnog Petka donosi 30 Black Friday paketa 2+1 gratis za sve nadolazeće koncerte. 

Ivan Zak prvi je izvođač koji će se u narednom periodu popeti na pozornicu Revelina, ako budete brzi stignete nabaviti 2+1 paket za 140 kuna, dok studenti uz predočenje X-ice mogu nabaviti 3 ulaznice za samo 100 kuna!Sigurno razmišljate gdje izaći na Božić, iskoristite priliku i već sada rezervirajte svoje mjesto na koncertu Jelene Rozge. Cijena prava sitnica, 2+1 gratis paket ulaznica možete nabaviti za nevjerojatnih 140 kuna samo u uredu Revelina.

Veliki interes publike za koncert Željka Joksimovića rasprodao je prvi kontingent ulaznica te je u prodaji drugi kontingent po cijeni od 150 kuna. No, Revelin vam daje još jednu mogućnost i to paket ulaznica 2+1 gratis za 300 kuna. 

Pristupačne cijene i odlična glazbena ponuda ono je što su iz Revelina pripremili ove zime.

Požurite u ured Revelina na adresi Vukovarska 30. Budite brzi i na vrijeme nabavite ulaznice po specijalno jeftinim cijenama, jer tko rano rani, u džepu ima jeftinije ulaznice za nadolazeće koncerte u Revelinu. 

Komentiraj članak

Komentari