STARLETA I BIVŠA MANEKENKA

BIZARNIJE OD OVOG NE MOŽE Starleta nije mogla otključati mobitel jer joj nije prepoznao lice nakon plastičnih operacija

Prijatelji starlete i bivše manekenke Katie Price navodno su jao zabrinuti za nju jer im se čini kako nije psihički stabilna.

Katie je, kako pišu britanski tabloidi, u zid bacila svoj mobitel jer ga nije mogla otključati. Naime, namjestila je otključavanje putem prepoznavanja lica, no zbog previše plastičnih operacija izgled joj se toliko promijenio da je softver jednostavno - nije prepoznao, prenosi 100posto.hr

"Razbila je ekran jer se telefon trajno zaključao nakon što je previše puta unijela 'krivu lozinku', odnosno previše puta je pokazala svoje lice koje telefon nije prepoznao", rekao je jedan njezin prijatelj.

Katie je ovisnica o plastičnoj kirurgiji pa je dosad bila na nekoliko zatezanja lica, podizanja i povećanja grudi i stražnjice, povećanja usana, smanjenja nosa...

Prošle godine jedan je facelift pošao po krivu pa je starleta imala obješenu kožu, tamne krugove ispod očiju i općenito je izgledala loše. Kako je nitko u Velikoj Britaniji više nije htio operirati, ove je godine otputovala u Tursku kako bi se "popravila".

Nakon te posljednje operacije ovog ljeta bila je u strašnim bolovima, tablete protiv bolova jedva su joj pomagale, a prijatelji kažu kako je imala osjećaj da će joj uši otpasti.

"Naravno, to se ne bi dogodilo, ali imala je takav osjećaj. Šavovi kod ušiju su je strašno boljeli, noćima nije mogla zbog toga spavati", rekli su njezini prijatelji.

Katie inače ima 41 godinu i rodila je petero djece, a nedavno je pričala o tome kako će potrošiti 25.000 funti na potpuno zatezanje tijela nakon kojega se nada da će imati tijelo 25-godišnjakinje.

Liječnici su je upozorili kako to nije pametno, no jedan je pristao napraviti zahvat pa Katie sad štedi kako bi si priuštila liposukciju nogu, ruku i trbuha. Oporavak bi trajao mjesecima i morala bi biti doslovno prikovana za krevet, no to je, izgleda, ne brine previše.

 

Komentiraj članak

Komentari