NOVO ROČIŠTE

BIVŠA ČISTAČICA OBITELJI FILIPOVIĆ ŠOKIRALA ISKAZOM ‘Tarik mi je prišao i počeo me dirati, poslije mi je podmetnuo zlatninu u torbicu’

U nastavku suđenja 51-godišnjoj Anici Jurilj, bivšoj spremačici Lejle i Tarika Filipovića, ona je danas na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu iznosila svoju obranu. Naime, nju se tereti da je ukrala nakit u vrijednosti 150.000 kuna, a Filipovići su oštećeni i za 5000 eura i 100 kanadskih dolara. Tijekom svoje obrane Jurilj je neočekivano optužila Tarika za seksualno napastovanje, piše Jutarnji.

“Radila sam kod njih od 2010. do 2013. godine. I sve je bilo odlično. Tog 11. ožujka 2013. Tarik i ja smo ostali sami kod kuće, a Lejla i njezina majka su otišle van. Dok sam spremala veš u jednom trenutku mi je Tarik prišao s leđa i počeo me navlačiti za ramena, aludirajući na seksualne radnje. Počeo me dirati. Bila sam izvan sebe, odgurnula sam ga pitajući ga: ‘Što ti je, što to radiš?'”, ispričala je Jurilj, koja se ranije u postupku izjasnila kako nije kriva za krađu.

Potom je nastavila s iskazom u kojem optužuje poznatog glumca i televizijskog voditelja da joj je podmetnuo zlatninu. Kaže da je iskoristila dolazak Lejle i njezine majke kako bi pobjegla iz kuće.

“Rekao mi je: ‘Što je tebi, zar ne znaš da ljudi imaju svoje slabosti?’. Ja sam se izderala na njega i rekla mu: ‘Zar te nije sram?’. Bila sam šokirana, sva sam se tresla, a on se smijao i rekao mi da se smirim i da će mi sve nadoknaditi. U tramvaju sam vidjela da mi je u torbi zlatnina. Kada sam došla do Dubrave samo sam se htjela riješiti tog zlata jer sam se osjećala poniženo. Došla sam do čovjeka od kojega inače kupujem duhan i pitala ga ima li nekoga da to uzme. On je našao čovjeka koji je to otkupio za 10.000 kuna”, ispričala je.

Dodala je kako joj novac ništa nije značio jer se samo htjela riješiti nakita. Nije znala objasniti kako se zlatnina našla u njezinoj torbi, ali je rekla kako joj je Tarik stalno govorio da će joj to nadoknaditi i iskupiti se.

Komentiraj članak

Komentari