Sve Severinine veze

BILO JE PRILIKA Alen Marin, Srećko Vargek, Mate Čuljak, Slavko Šajinović i Milan Popović Splićanku su zaprosili, ali je nisu oženili

Kad se saznalo da je Severina (40) u vezi sa srpskim 'kraljem bakra' Milanom Popovićem (47), dotad nepoznati poduzetnik preko noći je postao zvijezda. Mediji su se počeli baviti njegovim bivšim vezama, istraživali kako se obogatio, koliko je točno 'težak'... pisalo se čak da ima dvoje djece. Milan je sada dio Severinine prošlosti. Bio je peti muškarac u njenom životu koji ju je zaprosio. Prekinuli su jer su bili potpuno različitih karaktera i više nisu mogli biti zajedno.

Severina je bila zaručena ukupno pet puta, no ni jedan od nje nije napravio 'poštenu ženu' i oženio je. Prvi koji je osvojio srce lijepe Splićanke bio je pjevač grupe Kojoti Alen Marin. Bili su zajedno 90-ih. Prekinuli su bez većih skandala, a Alen se kasnije oženio kazališnom glumicom Goranom Vrdoljak s kojom ima i kćer donosi 24 sata.

Nakon prekida s Alenom, Severina se kratko zabavljala s tajkunom Milanom Lučićem. Od njega je na dar dobila konja, a nezaboravan je i pornić koji su snimili na njegovoj jahti. Pornouradak je ugledao svjetlo dana na ljeto 2004. kad je Severina već bila u vezi s poduzetnikom Srećkom Vargekom. Bili su zaručeni i Srećko je bio pun podrške kad je Severinin pornić preplavio medije. Ubrzo je 'promijenio ploču'. Razljutio se što je pjevačica pornić htjela zaštititi kao autorsko djelo. Nazvao ju je proizvodom i ostavio.

Tek dvije godine nakon skandala s pornićem Severina je ponovno pronašla sreću u ljubavi. Zaljubila se u mlađahnog Matu Čuljka. Zajedno su bili godinu i pol. I Mate ju je, naravno, zaprosio i ona je rekla da bi se rado udala za njega. Prekinuli su par dana prije njena 35. rođendana.

U ljeto 2008. u Severinin život ušetao je Riječanin Slavko Šajinović. Zaručili su se, zajedno počeli graditi troetažnu kuću iznad Ičića, a već su isplanirali i raspored soba. Severina ga je nakon dvije i pol godine veze ostavila zbog Milana u kojeg se zaljubila dok mu je pjevala na rođendanskoj proslavi. Kaže da ju je osvojio jer je od prvog dana veze govorio da želi dijete s njom. 

Komentiraj članak

Komentari