EURO 2016

BILO JE KRVAVO - Dr. Nemec: Ćorluka će biti dobro

Vedran Ćorluka će biti dobro i nastupit će u petak protiv Češke, kazao je liječnik hrvatske reprezentacije Boris Nemec jutro nakon hrvatskog trijumfa u Parizu protiv Turske u prvom nastupu na EURU

Ćorluka je u 30. minuti utakmice završio okrvavljene glave nakon što ga je turski napadač Cenk Tosun udario laktom. Sudac je dao žuti karton Tosunu, a Ćorluka se u igru vratio s povezom na glavi. U poluvremenu mu je glava šivana, ali se u nastavku susreta rana ponovo otvorila pa je u nekoliko navrata zbog krvarenja glave mijenjan zavoj.

"Situacija s Ćorlukom je dobra, danas je dobio poštedu," kazao je dr. Nemec.

Doktor Nemec je otkrio kako je Ćorluka u poluvremenu dobio tri šava, ali se rana u nastavku susreta otvorila nakon što je Ćorluka nekoliko puta udario loptu glavom. 

"Rana se otvorila nakon udaraca lopte glavom, a zavoj je popustio, pa smo morali još nekoliko puta intervenirati. Posjekotina je na vrhu glave, ali sve će biti u redu," dodao je.

Branič hrvatske vrste i moskovskog Lokomotiva je nakon utakmice sa smiješkom kazao kako zbog zavoja preko ušiju ništa nije čuo.

Nemec je dodao kako Ivana Strinića malo zateže zadnja loža, Marcelo Brozović je dobio jedan hematom, a Ivana Perišića su uhvatili grčevi.

Podsjetimo, Strinić je zbog rupture mišića propustio svjetsko prvenstvo u Brazilu.

(Hina)

Komentiraj članak

Komentari