TAJČI

BILA JE NAJVEĆA HRVATSKA TEEN ZVIJEZDA, A SADA JE OTVORILA DUŠU ‘Seksualno su me zlostavljali kao tinejdžericu’

Pop zvijezda 90-ih Tatjana Cameron Tajči prošle godine organizirala je luksuzno krstarenje “Retreat&Sea Cruise” na kojemu je klijentima održavala motivacijske govore i transformativna predavanja. Tijekom osmodnevnog krstarenja Jadranom polaznici obilaze hrvatske gradove, meditiraju i uživaju u dalmatinskim delicijama, piše Net.hr.

Pjevačica je na svojoj službenoj stranici opisala svoj životni put i borbu s anksioznošću, a progovorila je i o smrti supruga. “Kao mama trojice sinova i kreativna poduzetnica svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka; godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, kao tinejdžerica sam doživjela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje”, napisala je.

Izgleda da je interes za ovaj tip ljetovanja velik jer je Tajči već napravila i stranicu na kojoj se zainteresirani mogu prijaviti za krstarenje sljedeće godine. Prošle godine cijena je iznosila 17.000 kuna, a oni koji bi se odlučili za apartman na brodu izdvojili su i do 25.000 kuna.

Komentiraj članak

Komentari