Nogomet

BBB: Uprava Dinama želi izazvati nerede na sjeveru

Prava je euforija zavladala jučer i danas oko kupovine ulaznica za nedjeljni derbi Dinama i Hajduka. Bad Blue Boysi su najavili povratak na sjevernu tribinu, no tvrde kako se Uprava Dinama služi nečasnim rabotama kojima želi izazvati sukob velike većina BBB-a s manjim brojem onih koji su i dosad išli na sjever i podržavali Zdravka Mamića.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

- Nakon što smo donijeli odluku da se za nedjeljni derbi vratimo na svoju tribinu i svoj stadion, prema našim informacijama Uprava Dinama je na krajnje pokvaren i kukavički način odlučila sabotirati naš povratak i to tako da je gotovo prepolovila broj ulaznica za sjever dolje kako bi središnje sektore tribine prepustila plaćenim navijačima iz tzv. Fan cluba koji su odgovorni za dva pokušaja ubojstva i slabim osiguranjem oko njih.

Iako smo mogli i morali očekivati svakakve igre, ova odluka Uprave je čista provokacija i pokušaj izazivanja nereda kada se zna kakav je odnos Bad Blue Boysa i plaćenih navijača Uprave kluba.

Iz ovog poteza svatko može vidjeti koliko su zapravo šuplja moraliziranja i licemjerne priče o sigurnosti na stadionima, borbi protiv huliganizma i slično koje Uprava kluba prodaje godinama. Nama je potpuno jasno koji je njihov plan, kao i što je njima jasno da je njihovo vrijeme prošlo i svjesni smo kolika odgovornost leži na nama - stoji u priopćenju BBB-a.

Komentiraj članak

Komentari