Osmo kolo LEN lige

BARCELONETA STIŽE U GRUŽ Kobešćak:'Ključna utakmica za plasman na Final six'

Povodom utakmice osmog kola LEN Lige prvaka Jug Croatia osiguranje - CNA Barceloneta, u klupskim prostorijama na bazenu u Gružu održana je konferencija za novinare na kojoj su se nazočnima obratili trener Vjekoslav Kobešćak, kapetan momčadi Marko Bijač i najbolji strijelac Felipe Perrone.

O utakmici protiv Barcelonete trener Kobešćak kaže: 'Utakmica u srijedu je ključna za plasman na Final six. Čeka nas težak protivnik protiv kojega smo u prvoj utakmici u Barceloni jedva iščupali bod. Jako su brzi, gaje vaterpolo koji nam apsolutno 'ne leži', ali poznamo ih dobro, sve smo podredili ovoj utakmici. Vjerujem u svoju momčad, koja je pokazala kako je najjača onda kad najviše treba'.

Kapetan momčadi Marko Bijač vjeruje u pobjedu.
'Posljednje utakmice pokazale su kako je mala kriza koju smo imali tijekom veljače iza nas. Prema kraju sezone forma je u usponu i vjerujem kako ćemo u srijedu biti na visini zadatka i upisati pobjedu koja bi značila i konačnu potvrdu plasmana na Final six', rekao je Bijač.

Najbolji poznavatelj Barcelonine momčadi i njen dugogodišnji igrač Felipe Perrone posebno ističe jednu stvar.
'Obrana. Njihova obrana na čelu s Lopezom ključ je svega. Iz nje kreće brzi kontranapad iz kojega su strašno opasni. Ukoliko nam realizacija bude na nivou i ako spriječimo kontre, vjerujem kako ćemo se nakon utakmice veseliti', kazao je Perrone.

'Na kraju bi iskoristio priliku i pozvao sve ljubitelje vaterpola da nas dođu podržat u srijedu i uživaju u vrhunskom vaterpolu', kazao je na kraju konferencije Jugov trener.

Utakmica osmog kola LEN Lige prvaka Jug CO - Barceloneta igra se u srijedu 20. ožujka s početkom u 20,00 sati uz uz izravan prijenos na programu Arenasport 1.

Komentiraj članak

Komentari