Najbolja ponuda automobila

AUTO DUBROVNIK: Krenite u gradsku avanturu s novim Chevrolet Traxom

Novi Trax naš je mali SUV s 5 sjedala. Autentično stiliziran i proizveden za grad, nudi vam veliku udobnost za sve putnike, prilagodljiv kapacitet za prijevoz stvari, te povezivanje vašeg mobitela sa zabavnim sustavom Odaberite iz širokog izbora motora i odvezite se u vašu avanturu.

Dostupni su 1.4-litarski turbo i 1.6-litarski benzinski motori, te 1.7-litarski turbo dizel motor. Svaki savršeno balansira tehnologiju s ekonomičnom potrošnjom goriva. Napredna Start/Stop tehnologija standardna je opcija u modelima s ručnim mjenjačem.
Odaberite motor s prijenosom na sva četiri kotača i automatski prebacite s prednjeg pogona na stabilniji pogon na sva četiri kotača.
Svojom duljinom od samo 4.25 metra, Trax kratke gradske vožnje i parkiranje u napučenim gradovima čini laganim, dok se vi i vaši putnici vozite u visoko ugrađenim sjedalima koja vam omogućuju sjajnu vidljivost. 

Spojite se s Traxovim USB i AUX priključkom i reproducirajte glazbu s vaših digitalnih uređaja preko 6 zvučnika u vozilu Ili sadržaj prenesite bežično putem Bluetooth® uređaja. Paketi opreme LT i LT+ dolaze sa Chevrolet MyLink sustavom i sedam inčnim zaslonom na dodir, te kontrolama na upravljaču. Povežite vaš pametni telefon ili tablet i prenesite podatke s vaših mobilnih aplikacija na Chevrolet Mylink zvučnike i zaslon na dodir. Chevrolet MyLink parkirna kamera prenosi sliku na vašu kontrolnu ploču i omogućuje sigurno parkiranje.
U slučaju prevtranja Traxa, njegova karoserija je dizajnirana da izdrži četiri puta više od normalne težine vozila

Kako biste bili sigurni da Trax savršeno odgovara vašim potrebama i vašem stilu razvili smo veliku ponudu različitih dodataka. Za prijevoz sportske opreme i ostalih velikih predmeta, pronaći ćete nosače za bicikle, nosače skija, krovne kutije i puno više.
Da ne nabrajamo više najbolje bi bilo da dođete u Auto-Dubrovnik i uvjerite se sami u kvalitetatu  ovog gradskog SUV-a koji  je dizajniran  za sve Vaše potrebe.

Dođite i provozajte se  radnim danom od 08:00-17:00 i subotom do 12:00 ili se naručite na test vožnju na telefon 020/356-909 i posjetite našu web stranicu www.auto-dubrovnik.hr

Očekujemo Vas!

Sponzororani članakKomentiraj članak

Komentari