INFLUENCERICE

ATRAKTIVNE BLIZANKE JAKIĆ 'Ako dečko ima škembu, nema šanse kod nas...'

Dečki ‘trče’ za njima, no Njemice balkanskih korijena nemaju vremena za ljubav

Zgodne dečke zapažamo svugdje, od Balkana do Njemačke, otkrile su nam atraktivne sestre Jakić, blizanke koje su zaludjele internet. Ove 22-godišnje influencerice žive blizu njemačkog Kölna, a podrijetlom su iz okolice Odžaka u Bosni i Hercegovini. Svoja imena i dalje ne žele otkriti iz marketinških razloga pa kažu da ih zovemo 'Blizanke'.

Njihov Instagram profil 'jakictwins' prati gotovo 200.000 ljudi, a 300-tinjak objava na društvenoj mreži pokazuju kako sestre itekako vole pozirati u badiću te uskim trenirkama i majicama kojima naglašavaju dekolte i 'pozadinu'. Na jednoj od fotografija pozirale su u WC-u, prekrivene jedino ručnikom.

“Obje ste je*eno predivne i seksi”, “Želim i jednu i drugu”, “Dva prekrasna dara od Boga”, “Dupla slatkoća”..., samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja. Muškarci ih opsjedaju, ali one nemaju vremena za ljubav. Ipak, otkrile su za 24sata kakvi ih dečki privlače.

- Volimo otvorene muškarce koji imaju smisao za humor, smatramo da karakter osobu čini ljepšom i simpatičnijom - poručile su. Iako im je osobnost važnija od izgleda, bile su iskrene kad smo ih pitali mogu li se zamisliti s muškarcem koji ima škembu. 

- Volimo dečke koji imaju atletsku građu - rekle su. Blizanke su nam priznale kako obožavaju nogometaše, a i same su se okušale na terenu.

- Nogomet znamo igrati jer smo ga trenirale sedam godina, svi su nam uvijek govorili da smo jako talentirane, ljudi su jednostavno oduševljeni kad vide da i žene mogu biti dobre u sportu koji je uglavnom namijenjen muškarcima - pričaju nam djevojke.

Da su dobre u nogometu, pokazale su prije nekoliko mjeseci, kad je izašao video u kojem su uspješno žonglirale s francuskim veznjakom Vincentom Koziellom (23). Tad su atraktivne sestre privukle pozornost njemačke javnosti.

- Vincenta smo upoznale sasvim slučajno preko zajedničkog prijatelja i od tada smo jako dobre s njim. Poznajemo još nogometaša, ali Vincent nam je baš drag - otkrile su.

Inače, one nisu tipične influencerice, vode i uspješan biznis, ali i studiraju. Jedna sestra je starija od druge svega 13 minuta pa jedino tad nisu bile zajedno, a iako su živote provele u Njemačkoj, priznaju da njihovim venama teče balkanska krv. U Hrvatsku dolaze redovito pa su se i ovo ljeto 'brčkale' na Jadranu. Jedna bez druge jednostavno ne bi mogle.

- Baš nikad se ne svađamo. Nismo taj tip. Naravno, postoje drugi blizanci koji žele biti različiti i drugačiji jedni od drugog, ali to kod nas nije slučaj - rekle su ranije.

 

 

Komentiraj članak

Komentari