Medijski pokrovitelj Portaloko.hr

Antea Valenta je nova Miss Universe Dalmacije! (FOTOGALERIJA)

Na izboru Miss Universe Dalmacije za Miss Universe Hrvatske,koji se po prvi put u 16. godina, pod medijskim pokroviteljstvom PortalOka održao u Dubrovniku, laskavu titulu ponijela je 24-godišnja Splićanka Antea Valenta.

Lentom prve pratilje okitila se 24-godišnja Jasmina Beara iz Kaštel Lukšića dok je drugom pratiljom proglašena 18-godišnja Petra Mirna Melvan, također iz Kaštel Lukšića.Prema ocjenama stručnog žirija miss fotogeničnosti je Splićanka Karla Božić.Posebna gošća ovog prestižnog izbora bila je zlatna atletičarka Sandra Perković a u glazbenom dijelu programa nastupili su Goran Karan i Jelena Rozga.Nažalost dugo najavljivana i željno iščekivana Ivana Trump je zbog prehlade morala otkazati dolazak.
Posebne pohvale novootvorenom hotelu Lafodia na Lopudu koji se pokazao kao odličan domaćin finalisticama i organizatorima ovog prestižnog izbora.Tri prvoplasirane djevojke izravno ulaze u finalni izbor Miss Universe Hrvatske koji će se održati u travnju iduće godine.Djelić atmosfere s večerašnjeg izbora pogledajte u fotogaleriji.Komentiraj članak

Komentari