KOLAPSI, RATOVI, POTRESI...

AKO SU TOČNA, CRNO NAM SE PIŠE Nostradamusova proročanstva za 2017.

Hitler, atentat na Kennedyja, atomska bomba, slijetanje na Mjesec, samo su neka od predviđanja glasovitog Nostradamusa, koji je i za 2017. predvidio, kako tumače poznavatelji, prilično zastrašujuće događaje.

Michel de Nostre-dame francuski je liječnik i astrolog koji je ipak ostao najviše upamćen po svojim proročanstvima koje je objavio 1555. godine u 353 katrene. Dok jedni tvrde kako su njegova proročanstva dvosmislena i podložna tumačenjima kako kome odgovara, njegovi pobornici su uvjereni kako je Nostradamus imao uvid u drevne vještine, te jasno predvidio buduće događaje.

Kako tumači Ancient code, Nostradamus je za 2017. predvidio da će Kina “smionim potezima izliječiti ekonomsku neravnotežu” što će imati dalekosežne posljedice. Italija će zbog financijskih problema, nezaposlenosti i zajmova postati novi epicentar krize u Eurozoni.

‘Velesila’, što se tumači kao SAD, će postati nestabilna i propadati. U stihovima se da iščitati, tvrde poklonici, i primirje Rusije i Ukrajine, kojem će se protiviti SAD, ali će ga prihvatiti EU.

Nostradamus je predvidio i kako će 2017. umrijeti Papa.

Snaga Sunca, odnosno solarna energija postat će sve raširenija, a poletjet će i prvi komercijalni letovi u svemir.

Do konca 2017. zapadnu obalu SAD-a pogodit će razoran potres. Nostradamus predviđa i političke nemire u Latinskoj Americi. A prema nekim tumačenjima njegovih riječi u sljedećoj godini dogodit će se i Treći svjetski rat tj. nuklearni sukob.

Izvor: Net.hr 

Komentiraj članak

Komentari