Riješili problem

AKCIJA U OSIJEKU! Navijači pomogli svom klubu, za manje od tri sata pometen sav snijeg s travnjaka

Treći je put utakmica HNL-a u osječkom Gradskom vrtu odgođena zbog vremenskih nepogoda. Ovog puta bio je to susret protiv Intera koji će se odigrati u nedjelju u 13.00 sati.

Prvi put kada je Osijek bio suočen s odgodom utakmice nije bilo na domaćem terenu, već su Bijelo-plavi trebali biti gosti Hrvatskog dragovoljca, pišu sportske.jutarnji.hr.

Bila je to ona njihova sjajna jesenska sezona koju su i bez odigrane utakmice s Dragovoljcem završili na prvom mjestu, jedini put u svojoj povijesti bili jesenski prvaci.
 

VIDEO AKCIJE POGLEDAJTE OVDJE

 

Drugi put kada je Osijeku zbog lošeg vremena odgođena utakmica, a prvi put da se to dogodilo na domaćem terenu, bio je derbi Dinamom u Gradskom vrtu u sezoni 2003/04. Treći susret odgođen zbog vremenskih nepogoda, a drugi u Osijeku, također je trebao biti s Dinamom. Bilo je to u sezoni 2012/13, utakmica je umjesto u prosincu odigrana u proljeće, a Osijek je opet pobijedio, ovaj put s 2:1 pogocima Branka Vrgoča i Domagoja Pušića. Trener je tada opet bio Stanko Mršić.

 

U Osijeku su učinili sve kako bi se utakmica protiv Intera konačno odrigala, a navijači su od ranog jutra došli pomoći klubu u čišćenju snijega. Valja istaknuti kako je snijeg u Slavoniji padao tijekom petka i gotovo cijelu subotu

Odaziv navijača bio je sjajan te je teren uređen za nešto manje od tri sata.

Izvor: sportske.jutarnji.hr

Komentiraj članak

Komentari