Predivna odredišta

AGENCIJA ELITE TRAVEL Nezaboravna putovanja i polasci iz Dubrovnika

Odlučite se za jedno putovanje s putničkom agencijom Elite travel koje će obogatiti vaša iskustva, omogućiti vam odmor i doživljaj predivnih odredišta. Bilo da pođete u romantični Pariz ili pak krstarite 'Brodom svjetlosti' zadovoljstvo je zagarantirano.

Proljeće u Parizu je nepogrešiv odabir posebno još ako je riječ od izravnom letu iz Dubrovnika za vrijeme uskrsnih blagdana. Šetnja Sienom ili uživanje u čaši vina s pogledom na Eiffelov toranj stvara dojam Pariza kao grada kojeg jednostavno morate doživjeti te osjetiti njegov svjetski poznati 'Slatki život'. Elite travel putnike vodi četiri dana u Grad svjetlosti gdje vlada harmonija i sklad mostova, spomenika, crkvi i muzeja koji čuvaju neprocjenjivo bogatstvo svjetskog značaja.

Polazak iz Dubrovnika je 18. travnja u 15 sati te po dolasku u Pariz slijedi odlazak autobusom u panoramsko razgledavanje grada, smještaj u hotelu i večernje krstarenje Seinom uz doplatu. Ostali dani rezervirani su za razgledavanje umjetničke četvrti Montmartre, posjet bazilici, šetnju trgovima, odlazak vlakom u poznati francuski dvorac Versailles, a za obitelj i djecu moguć je posjet Disneyland.

Costa Luminosa ili Brod svjetlosti, vodi vas na putovanje osam dana kroz svjetsku umjetnost koja je vidljiva na svakoj palubi te u svim zajedničkim prostorima. Tisuće svjetlucajućih iskrica od  Murano stakla kao i blještavilo Phoenix teatra doprinose sjaju i svjetlosti broda. Tijekom plovidbe možete uživati u skulpturi poznatog majstora Fernanda Botera "Donna Sdraiata" koja se posebno ističe na gornjim palubama broda. Ukrcaj putnika je u Dubrovniku, a tijekom krstarenja smještaj je u odabranoj kabini (tuš/WC, klima uređaj, sef,sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu, svečana večera, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za kockarnicu, diskoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice...

Osnovne informacije i ostala putnovanja kao i cijene pogledajte na internetskoj stranici putničke agencije Elite Travel.

Komentiraj članak

Komentari