Sve što trebate znati

13 savjeta za oralno zadovoljavanje

Svi znamo da je oralni seks vrlo važan kada je u pitanju seks i svi mislimo da to radimo najbolje, ali uz ove savjete definitivno nećete biti u krivu.

1. Započnite polako

Poljupcima se lagano spuštajte njenim tijelom i dražite njena bedra i guzove prije nego počnete dodirivati bilo koji dio njenog spolovila. Ovo će je uzbuditi i prije nego što ćete započeti sa pravom akcijom.

2. Zagrijte ju

Prije nego je skinete do kraja, polagano pušite po njenom spolovilu. Uz to joj možete ljubiti trbuh i prepone.

3. Nemojte odmah „zaroniti"

Kada počnete sa ljubljenjem i lizanjem njene vulve krenite polagano iznutra. Započnite sa lizanjem vanjskih krajeva velikih usmina, polagano ih razmaknite i ližite i ljubite male usmine i okolo vagine (sat-multimedia.hr). Radite to nježno kao da je još uvijek zadirkujete i polagano pojačavajte intenzitet. 

4. Pričekajte

Pokušajte se držati podalje od klitorisa što duže i kada joj ljubite velike usmine i vaginu.

Kada i započnete sa lizanjem klitorisa, radite to nježno, i fokusirajte se na pokrovnu kožicu (pokriva glavić klitorisa), obzirom da mnoge žene preferiraju indirektni klitorisni kontakt prije nego se potpuno uzbude.

5. Abeceda

Ako niste sigurni kako bi započeli sa lizanjem isprobajte Kinisonov prijedlog i ližite oblike svakog slova abecede. Nemojte se pri tome zaustaviti samo na klitorisu već slova „ispisujte" po cijelom genitalnom području.

6. Sisajte

Kako ona postaje sve više uzbuđena, možete joj nježno sisati klitoris i milovati ga jezikom. Žene uživaju u kombinaciji sisanja i milovanja.

7. Slušajte njenu reakciju

Pažljivo slušajte njeno disanje i ono što govori. Ako zvuči uzbuđeno nastavite s onim što ste radili koliko god duže možete. Ako vam se čini da ne reagira, vrijeme je da promijenite pristup.

8. Primite se

Primite se za njena bedra ili leđa kako bi se dobro mogli trljati o nju. Možete ju i milovati po grudima ili staviti svoj dlan na bradu kako bi vam mogla sisati prste.

9. Cijelo lice

Upotrijebite nos, obraze i bradu (naravno svježe obrijanu, nitko ne želi bruspapir dolje) i pomičite ih uokolo (sat-multimedia.hr). Čak i ako ju milujete samo ustima, pomicanjem lijevo, desno, gore i dolje povećati ćete trenje u dobrom smislu.

10. Upotrijebite prste

Penetriranjem samo jednim prstom kretnjom „dođi ovamo" je dobar način da pronađete G-točku koja će povećati intenzitet orgazma. I ako ne znate gdje se nalazi G-točka samim penetriranjem dok ju ližete povećati ćete uzbuđenje.

11. Pogled

Možete se izgubiti u svemu tome radi uzbuđenja, i zato joj pogledom pokažite da nigdje radije ne bi bili nego sa njom.

12. Znati kada nastaviti

Kada se približi trenutak da vaša ljubavnica doživi orgazam potrudite se da napravite sve što ona želi. Bez obzira na to dali vam se ukočio vrat ili vam je utrnula ruka, radite to što ste i do sada dok ne budete uvjereni da je svršila.

13. Znati kada stati

Klitoris je ekstremno osjetljiv nakon klimaksa, tako da, kada svrši, prestanite sa lizanjem.

I dok su ovi savjeti vrlo korisni, prava stvar je vaša spontanost i uvijek imajte na umu da morate biti entuzijastični cijelo vrijeme. Ako vi želite da vam ona pruži oralni seks tada ona zaslužuje da i vi učinite isto.

Komentiraj članak

Komentari