Poštujte pravila

Važni savjeti za seks u vodi

U vodi nećete zaraditi nikakve riblje bolesti, no činjenica je da upravo seks u vodi može uzrokovati 'riblji zadah' zbog upale rodnice. Kada se i odlučimo na seks u vodi to najčešće činimo pod tušem ili u kadi. Slijedi seks u moru i ljubljenje u bazenu. U većini slučajeva seks u vodi dobro završi, no ipak ima dosta pričica o ozljedama, upalama, ureznim ozljedama ili ubodima kukaca.

Seks pod tušem je stalna praksa, no ipak... Prostor pod tušem je većinom mali, pločice su klizave, a partner je 30 cm viši od partnerice. Postoji nevjerojatno veliki broj ozljeda koje se dogode pod tušem, prije svega zbog toga što se partneri mogu poskliznuti. Novije kade su bolji odabir za seks u vodi, jer su obično dovoljno prostrane za dvoje i sadrže razne elemente koji olakšavaju sjedenje u kadi. A puno parova se preračuna kada koriste sapun kao lubrikant ili u kadu uliju pola bočice pjenušave kupke. Takvi postupci najčešće vode do upale rodnice, osjećaja peckanja ili nečeg još goreg.


Seks u kadi može biti nadasve ugodan, ako vi i partner izbjegnete sapun, šampone, mirisna pjenušava ulja i druge slične preparate. Kemikalije u tim proizvodima mogu djelovati nadražujuće na (od spolnog odnosa nadraženu) žensku sluznicu, koja je već ionako vrlo osjetljiva. Pjenušave kupke ispiru prirodnu masnoću kože i prirodnu vlagu, što je žensko tijelo proizvodi prilikom spolnog uzbuđenja. Čak i voda bez kemijskih dodataka tijekom spolnog odnosa u rodnici uzrokuje veliko trenje. Dakle, tajna dobrog seksa u vodi je lubrikant na bazi silikona. A kada vi i partner dijelite prostor ispod tuša, možete također koristiti prirodan sapun od maslinovog ulja. A inače - pamet u glavu! Ženska vagina je još osjetljivija od same žene i upala vama i vašoj partnerici može uzrokovati "sušu" od više tjedana zbog liječenja upale.

Komentiraj članak

Komentari