Naj seksi dio tijela

Sve tajne hollywoodskih bradavica

Budući da je opće poznato da muškarci jednim od naj-seksi dijelova ženskog tijela definiraju upravo poprsje, dekolte i bradavice, na tržištu se pojavio proizvod što su ga žene naprosto razgrabile i s njim krenule svijetom u potragu za prince svojih snova. Govorimo o umjetnim bradavicama, što ih žena namjesti na svoja prsa.

Zapravo je ideja o tome sinula u glavama dviju poslovnih žena iz Minnesote, a spomenuti je modni trend vrlo brzo postao popularan diljem Amerike, osobito u Hollywoodu. Bradavice su prikladne za prsa svih veličina i svih oblika, jer su oblikovane univerzalno. Izrađene su od silikona i bez obzira na to, da li mirujete ili vježbate, ostaju uvijek na mjestu. Možete ih nositi ispod grudnjaka, majice ili ispod odjeće. Sudeći prema mišljenju korisnica, umjetne bradavice imaju izuzetne rezultate. Neke tvrde kako još nikada nisu pobuđivale toliko muške pozornosti kao upravo sada, od kada koriste svoj novi modni dodatak. Zbog njihovog izuzetnog efekta, pojavila se potražnja za još većim silikonskim bradavicama koje bi privukle još više pozornosti. Proizvođači su damama, razumije se, udovoljili.

Vjerojatno ste na raznim slikama Hollywoodskih zvijezda već puno puta zamijetili upravo njihove bradavice, koje su pikantno bole oči kroz neku haljinu ili majicu. Neke su upravo na temelju takvih i drugačijih 'štoseva' postale još slavnije, jer razgolićena tijela zvijezda u javnosti uvijek pobuđuju veliki interes. Danas vam otkrivamo tajnu koja bradavice Hollywooda čuva da budu tako napete, nabrekle i uvijek spremne. Nedavno je svoje silikonske prijateljice zabunom razgolitila Victoria Beckham, jer je tek pod blicem fotoaparata paparaca, koji je konstantno prate, postalo vidljivo da je prije izlaska u javnost pod svoju prozirno crnu majicu stavila umjetne bradavice. Isti modni detalj zamijećen je i kod Jennifer Aniston i Liz Hurley.

Proizvođači kažu da ne bi bilo ništa neobično ako bi se zaslugom umjetnih bradavica promijenio i vaš spolni život. Obećavaju da biste pomoću njih mogli uhvatiti princa iz svojih snova bar na jednu noć. Dakle, ako vas silikonske kolegice već dovedu do seksa, svakako ih ne smijete zaboraviti skinuti, no to morate učiniti potajno, kada je pozornost vašeg princa usmjerena u drugom pravcu. Zaslugom strasne zanesenosti i žudnje neće niti zamijetiti razliku. Biste li umjetne bradavice mogli smatrati prevarom? Nikako ne. Proizvođači smatraju da nije riječ o zavođenju muškaraca s nečim što nije stvarno. Riječ je samo o naglašavanju prirodnih aduta, što ih žene u zadnje vrijeme nastoje što više prikriti, što je po njihovom mišljenju i po mišljenju mnogih muškaraca pogrešno ponašanje.

Tako zvane 'bodyperks' svoju su premijeru doživjele i u seriji Seks i grad. Čavrljanje društva četiriju prijateljica uz piće uzburkala je Samantha, koja je svojim curama htjela pokazati novi afrodizijak za muškarce. Na stol je stavila umjetne bradavice, što su ih cure jasno htjele na licu mjesta isprobati. Miranda si ih je potajice stavila ispod majice, prošetala se po lokalu i u čas posla okrenula muške glave u svom smjeru. Kada je to učinila Samantha, prilikom seksa se pokazalo da je osvojila maminog sinčića.


Komentiraj članak

Komentari