ŠAROLIK PROGRAM

STIŽU GUSTAFI! Istarski rockeri zagrijat će Dubrovčane nastupom ispred crkve Parca

U sklopu 3. Dubrovačkog zimskog festivala u petak, 25. studenoga u 20.30 ispred crkve sv. Vlaha nastupit će istarski rock sastav Gustafi, koji je i lani uveseljavao Dubrovčane na istom mjestu i ponudio izvrsnu zabavu.

Nakon otvorenja Dječjeg zimskog festivala Orlandino koje će se odviti u petak u 18 sati, večer je rezervirana za koncert na Stradunu. Poslije energične Colonije u čarobnoj noći otvorenja festivala, Gustafi će donijeti zvuk rocka na najljepšu pozornicu na svijetu.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncert Gustafa bit će premješten u Culture Club Revelin, s početkom u 22 sata.

U raznolikoj koncertnoj ponudi  3. Dubrovačkog zimskog festivala, na Stradunu će još nastupiti Tomislav Bralić i klapa Intrade, Prljavo kazalište, Jinx, Neno Belan i Fiumensi te Natali Dizdar. Osim velikih koncerata petkom, živa glazba između kućica od 1. prosinca najavljena je utorkom, četvrtkom i subotom, dok će za vrijeme Adventa u Dubrovniku, svake nedjelje klapa Kaše izvoditi program tradicionalnih dubrovačkih kolendi i napjeva, počevši od ove, 27. studenoga. 

Komentiraj članak

Komentari