BUDI SPREMNA

Evo kako ćete popraviti najčešće make-up pogreške

Greške u šminkanju se vrlo lako uoče na drugim ženama. Potrudite se da se vama to ne dogodi slijedeći par jednostavnih savjeta.

Nepostojan ruž

Najmanji problem kod ovakvih ruževa je to što će brzo nestati, a puno veći problem je to što će se razmazati i ostaviti neuredan dojam. Prije nanošenja ruža, lagano natapkajte usne puderom, zatim ocrtajte olovkom u boji ruža usne, te nanesite vodootporni ruž. On će duže trajati i izgledati bolje.

Prejako/preslabo rumenilo


Problem koji imate kada ujutro u žurbi nanosite rumenilo – ili ga je premalo, ili previše. Ono što je najbolja opcija je to da kupite rumenilo s četkicom i nosite ga u torbi. Ujutro stavite manju količinu, a popodne samo malo dodajte rumenila kako biste izgledali svježije.

Šarenilo u licu

Ujutro nanesete puder, a već u vrijeme ručka imate osjećaj kao da imate mrlje? Problem će riješiti nešto trajniji puder te puder u kamenu kojim ćete „popraviti“ svoj izgled u poslijepodnevnim satima.

Razmazan tuš

Teško je ujutro dovoljno dobro i pravilno nanijeti tuš tako da cijeli dan izgleda dobro. Kako biste sami sebi olakšali, koristite tuš u olovci. Oni su puno jednostavniji za rukovanje i manja je mogućnost pogreške, piše ljepotaizdravlje.hr.

Komentiraj članak

Komentari