KREĆE DRIVE IN KINO

Društveni život u sigurnim uvjetima, svaku večer dva filma

Na velikom kino platnu svaku večer će se prikazivati dva filmska naslova iz obiteljskog programa, filmskih bisera, romantičnih naslova, ciklusa autora , aktualnih filmova itd.

Projekt je to KInematografa Dubrovnik kako bi, kako navode, sugrađanima ponudili barem djelić društvenog života u sigurnim uvjetima u ovim nesigurnim vremenima.

Na velikom kino platnu svaku večer će se prikazivati dva filmska naslova iz obiteljskog programa, filmskih bisera, romantičnih naslova, ciklusa autora , aktualnih filmova itd.

U „autoizolaciji“ moći će biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređeni tako da u svakom trenutku može svatko  izaći s parkinga. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Drive in se otvarau četvrtak, 3. prosinca u 18 sati obiteljskom animiranom komedijom Trolovi, pametnom i zabavnom avanturom s odličnom glazbom za koju je zaslužan Justin Timberlake.

U 20 sati slijedi izvrsna crna komedijaFreaky. Prvi tjedan donosi i sljedeće obiteljske naslove: Grinch, A Christmas Carol, Goonies, Moj brat lovi dinosaure, filmske bisere: La la land, Sjaj u travi, Zovem se Baghdad, izvrsnu aktualnu talijansku dramu Najljepše godine  i još mnogo toga. Detaljni program možete pronaći na stranici www.kinematografi.org

"Iako će se ulaznice moći kupiti i na licu mjesta, najljepše molimo naše sugrađane da zbog svoje ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ukoliko su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr. Svi posjetitelji koji će morati izaći iz automobila prije, tijekom ili poslije projekcije moraju imati zaštitnu masku," poručili su iz Kinematografa. 

Komentiraj članak

Komentari