Ne žive skupa

Dino Drpić ostavio Nives Cezijus, dosta mu je njenog golacanja

Nives Celzijus i Dino Drpić više ne žive skupa i njihov brak je, nakon sedam godina ljubavi, pred samim krajem - i to zbog stalnog interesa javnosti za njihovu intimu, ali i zbog njenih provokativnih fotografija, jer nogometaš više ne želi da mu ostatak muškog roda slini nad suprugom.

Tako je barem objavio srpski "Kurir", koji je podatak o krahu bračne sreće Drpićevih doznao, kako pišu, od "bliskog prijatelja uskoro bivših supružnika"

- Dino je podnio zahtijev za razvod, a razlog su veliki medijski pritisci na njih dvoje. On više ne može podnijeti uplitanje u njihov privatni život, ali ni njene golišave fotke po muškim magazinima, kao ni njene provokativne nastupe. Djeca su kod nje, a ona ga je čak izbrisala i iz prijatelja na Facebooku - navodi Kurir neimenovanog prijatelja popularnog para koji tvrdi da par nema više ništa zajedničkog osim djece.Kurir ističe kako je njihova bračna kriza očita već neko vrijeme, jer Nives nije za Dinom otišla u Grčku niti u Ukrajinu, pa ni u Rijeku, gdje sada igra, a svojedobno je za njim pohrlila u Njemačku. Navodno Nives planira preseljenje u Srbiju, jer se tamo nada procvatu svoje pjevačke i manekenske karijere.

Komentiraj članak

Komentari