Poznati i slavni

Angelinu Jolie zabolio Bradov komentar kojim se osvrnuo na njihov propali brak

Upućeni izvori tvrde da je Angelinu najviše zabolio Bradov komentar kojim se osvrnuo na njihov propali brak.

Emotivan susret Brada Pitta i Jennifer Aniston na dodjeli SAG nagrade ovih je dana bio jedna od glavnih tema svjetskih showbiz medija, piše net.hr

O cijeloj situaciji sada se oglasila i Angelina Jolie, zbog koje je Brad ostavio svoju prvu suprugu te otkrila što ju je te večeri najviše pogodilo. Naime, izvori bliski glumici tvrde da joj ne smeta prijateljstvo bivših supružnika, već Bradov komentar za film “Dogodilo se jednom u Hollywoodu” kojim je zapravo aludirao na svoj propali brak s Angelinom te njezine kasnije izjave da je ovisnik. “Bio je to težak dio, muškarac koji skine svoju košulju, napuši se i ne druži se sa svojom ženom”, rekao je Brad pred svima na dodjeli.

Angelini se nisu svidjele ni njegove šale na njihov račun te se navodno požalila prijateljima da ima osjećaj da ju on ne poštuje. “Angelina je bijesna, ali nipošto zbog Jennifer, već zbog Brada. Ne želi da se njihov nekadašnji odnos povlači po medijima uopće, a posebno ne na ovaj način. Ona ne želi biti predmet ismijavanja zbog njega”, rekli su upućeni izvori za strane medije.

Komentiraj članak

Komentari