"Urbani genijalac"

Nova Toyota Yaris – genijalan mix inovacije i cijene (FOTO)

Urbani genijalac, najbolje upakirana genijalnost u segmentu... Istinski tu genijalnost možete osjetiti samo za volanom novog Yarisa, a prije nego se tamo nađete – sočni detalji priče.

Automobilu je dodano malo “testosterona” pa je sad duži, dinamičnijeg dizajna i atraktivnijih linija, a i smršavio je 20 kilograma te će izgledom definitivno zaokupiti pažnju oba spola. Izuzetno je spretan i okretan u gradu, ali ga performanse čine moćnim i na otvorenoj cesti. Kvaliteta i sigurnost neupitno su vrhunske, a karakterizira ga i cjenovno dostupna multimedija!

Birati možete između tri motora opremljena sustavom Toyota Optimal Drive, a uz dva snažnija idu i 6-brzinski ručni mjenjač te indikator za promjenu stupnja prijenosa kako bi se osigurala najmanja potrošnja goriva.

Novi Yaris je broj jedan unutar segmenta po pitanju iskoristivosti prostora i super je opremljen već u osnovnom paketu Luna – središnje zaključavanje s daljinskim upravljanjem, zatim tonirana, UV nepropusna stakla, novi upravljač sportskog izgleda, klima-uređaj, MP3 CD radio s RDS-om i 6 zvučnika, a audio sustavom možete upravljati s – upravljača... Iza imena Yaris Sol Touch&Go paketa opreme, sjajne nadogradnje Lune, krije se prije svega multimedija – fenomenalni Toyota Touch 6.1-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir koji vam pruža toliko mogućnosti... No i taj paket ima nadogradnju – paket Yaris Style profinjenog stila ili Yaris Sport neodoljivog sportskog izgleda.

Toyota je osigurala i povoljno financiranje s akcijskom kamatnom stopom od 5,55%, tako da je Yaris dostupan od 999 kn/mj!

Sve što vas zanima o novom Yarisu potražite na www.genijalanmix.com i svakako se prijavite na testnu vožnju!

Novi Yaris? Da ga nema, trebalo bi ga izmixati!

Komentiraj članak

Komentari