Najveće interese ima u Chelseau

Sneijder bezuvjetno na ljeto želi prema Premiershipu

Wesley Sneijder, 27-godišnji nizozemski nogometaš i član Intera, sada je već sasvim jasno, potpuno se nelagodno osjeća u tom talijanskom klubu i odlazak je gotovo neminovan tijekom ljeta...

- Njegova velika želja je odlazak u engleski Premiership. Opčinjen je svime što okružuje tu ligu - rekao je neimenovani izvor za nogometni internet-portal Goal.com.

Već dulje vrijeme se pisalo i pričalo o interesu Manchester Uniteda za ovog nogometaša, a u nekim trenucima je taj transfer bio blizu gotove stvari. No, sada se United izgleda okrenuo u tom pogledu i prva im je želja za tu poziciju hrvatski nogometaš - Luka Modrić. No, u Premeirshipu ima još dovoljno zainteresiranih za Sneijdera.

- Chelsea i Manchester City. Točno tim redom. To su najveći interesenti za Sneijdera - rekao je isti izvor.

Nedavno je Sneijder pregovarao sa Zenitom. No, odbio je Nizozemac prijelaz u rusku ligu, makar izvor govori o "krajnje korektnom Zenitu i odličnoj ponudi".

Inače, u Interu je ove sezone Sneijder igrao neuobičajeno malo (nisu samo za to krive ozljede koje je imao), a ljudi u i oko Intera su mu počeli prigovarati da se premalo zalaže na travnjaku. Vjerojatno je to Sneijderova reakcija na želju koja je očigledno bezuvjetna - želi iz Intera ovog ljeta i to u Premiership.


Komentiraj članak

Komentari