SUPERSONIC

Glazbeno – edukativna slušaonica u Udruzi mladih Orlando (FOTO)

Nakon izložbe "Orlandovih 18" u Udruzi mladih Orlando održana je glazbeno – edukativna slušaonica SuperSonic koja je zamišljena kao proces edukacije publike sa žanrom glam i hard rock glazbe.

Namjera članova Udruge je kontinuirano upoznavati mlađu populaciju s glazbenom tradicijom glam zvuka te glazbenim stvaralaštvom koje je obilježilo posljednja tri desetljeća svjetske pop kulture.

Sutra, 20. svibnja s početkom u 19:30 održat će se rođendanski koncert na kojem će nastupiti:  Funky Monkey, Mystica, Bloom Box,  Vedran & Mahir, Material Damage i Valetudo.

Udruga mladih Orlando program proslave punoljetnosti zaključit će u nedjelju, 21. svibnja s početkom u 20:00  kada će se održati Jam session radionica koja je osmišljena  prvenstveno kao druženje mladih glazbenika s područja Dubrovačko - neretvanske županije. Kroz kontinuirani dijalog s našim članovima, došli smo do zaključka kako je mladim glazbenicima nužna platforma kroz koju bi se stvarali novi kontakti, formirali bendovi, ali i gdje bi pojedinci koji nemaju vlastiti bend, odnosno prethodna glazbena iskustva mogli zasvirati.
 
Ulaz na sva događanja je besplatan, poručili su iz Udruge mladih Orlando.

Komentiraj članak

Komentari