Naličje erotike

Što sve morate znati o njegovim erogenim zonama!

Darren Michaels, autor priručnika "Flipside Erotica, Both Sides of the Story" (Naličje erotike, obje strane priče), otkrio je koje su to osjetljive zone koje pružaju još veći seksualni užitak.

Što morate znati o njegovim erogenim zonama:

1. Bilježite. Važno je da vas vaš partner dovede do mjesta gdje je najviše osjetljiv. Zapažajte neverbalne znakove i reakcije ugode i provjerite da li voli ono što mu radite jer tada možete istraživati tu točku sve više i više... "Lako je okrenuti glavu i usmjeriti je na tu točku na mom vratu, malo iznad ključne kosti, za koju tako volim da je ljubi", kaže Michaels za portal Galtime, prenosi večernjak.

2. Treba pokazati i reći. Kod predigre počnite istraživati njegovo tijelo te partnera natjerajte da vam točno kaže što voli. Govorenje na glas može potaknuti i ohrabriti tijekom ove faze. Ako je sramežljiv, možete mu prenijeti neka svoja iskustva. "Većina ljudi uči o seksu slušajući o njemu od svojih muških prijatelja koji se hvale svojim seksualnim osvajanjima. No i oni bi željeli neku pomoć ili asistenciju jer ne mogu sve sami", kaže Michaels.

3. Nemojte misliti previše. Budite nesebični kad se svjetla ugase. "Dobar ljubavnik neće ni približno brinuti o sebi i vlastitom užitku nego o svome partneru", podsjeća Michaels. On objašnjava da je partneričin "posao" lagan i kaže kako se treba samo "opustiti i učiniti sve što se može učiniti, ali s entuzijazmom i strašću." Jer nema smisla išta raditi bez toga.

Komentiraj članak

Komentari